Zobna pasta v obliki tabletk?

Zobna pasta v obliki tabletk?

Gre za suho in trdno obliko zobne paste. Nekaj povsem svežega, se ti ne zdi? Ne le, da z njimi zmanjšujemo količino odpadne embalaže, naše tabletke vsebujejo le osnovne sestavine, ki jih potrebuješ za vzdrževanje dobre ustne higiene. Če iščeš bolj naravne izdelke za ustno nego in način, kako zmanjšati odpadke, naj ti predstavimo, zakaj bi se moral/a odločiti za spremembo!

Tukaj so 4 najboljši razlogi, da začneš uporabljati našo zobno pasto v obliki tabletk!

Brez umetnih kemikalij

Običajne zobne paste vsebujejo vrsto kemičnih sestavin. Zakaj? Zaradi fizikalnih lastnosti zobne paste, med njimi tudi penjenje in stabilizacijska sredstva. Suha formula nam omogoča, da izključimo umetne arome, konzervanse, sredstva za zgoščevanje, barve in sladila! In to smo tudi storili. Odvzeli smo vse slabe ter zdravju škodljive sestavine in ohranili naravne sestavine, ki ti omogočajo učinkovito čiščenje, prijazno do tvojih zob in dlesni. Ne škodujejo niti splošnemu zdravju, še manj pa planetu. 

Okolju prijazno

Na globalni ravni se na leto pridela več kot 4 milijarde plastičnih zobnih past in 8 milijard plastičnih zobnih ščetk. Te večinoma pristanejo v naših oceanih in na odlagališčih. Ta številka je še višja, kot bi rabila biti, saj večina ljudi na zobno ščetko daje večje količine zobne paste, kot je priročeno. S FRESH 32 izdelki, pakiranimi v okolju prijazni, reciklabilni embalaži, lahko temu rečeš konec.

Nič več ugibanja

Ni več ti ni treba ugibati, koliko zobne paste je treba nanesti na zobno ščetko ali se truditi s stiskanjem še zadnje kapljice paste iz tube. Preprosto uporabi eno tabletko zobne paste zjutraj in eno zvečer.

Priročno za potovanje

Ni ti več treba skrbeti glede lepljive zobne paste v ročni prtljagi. Zobna pasta v tabletkah zavzame manj prostora kot plastična tuba zobne paste, zaradi česar je idealna, ko potuješ. In še s količino nisi omejen! S seboj lahko vzameš le toliko tabletk, kot jih potrebuješ glede na čas potovanja.

Naslednja objava

Najboljših 5 nasvetov za ščetkanje zob

Dodaj komentar

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.