Na globalni ravni letno zavržemo

9

milijard zobnih ščetk in plastičnih tub zobne paste.

Za nas trajnost ni le modna beseda – je naše vodilo. Od zasnove do izdelave izdelka sledimo strogim standardom trajnosti v celotni proizvodni verigi. To načelo zmanjšuje naš okoljski odtis in tebi omogoča trajnostno izbiro.

100%

prijazno okolju

Trajnosten dizajn, inovativna tehnologija, reciklabilni materiali.

1

zobna ščetka FRESH 32

V življenju porabiš povprečno 300 zobnih ščetk, odslej boš rabil/a le še eno.

Pakirano z mislijo na planet

Naše pakiranje je okolju prijazno in minimalistično. Ne uporabljamo plastike, s čimer zmanjšujemo odpadke in pozitivno vplivamo na okolje. Uporabljamo reciklabilne materiale, kar zagotavlja, da je tvoja izkušnja s FRESH 32 resnično zelena.

Lokalni viri, globalni vpliv

Zavezani smo k nabavi in proizvodnji na lokalni ravni, kadarkoli je to mogoče. S tem podpiramo lokalne skupnosti in zmanjšujemo emisije zaradi transporta. Ko izbereš FRESH 32 investiraš v vrhunsko ustno higieno in s trajnostno izbiro ustvarjaš globalen vpliv.

Inovacija in natančnost v razvoju in proizvodnji

Na novo opredeljujemo ustno nego. Naša pot se je začela z enostavnim vprašanjem: “Ali je lahko ustna nega hkrati učinkovita in okolju prijazna?” To je spodbudilo neutrudne raziskave, iskanje najboljšega iz narave in nadgrajevanju le-tega z znanostjo.

ISO standardi & GMP

Pri FRESH 32 verjamemo, da je sodelovanje ključno za odličnost. Skrbno izbiramo partnerje, ki delijo našo zavezanost visokim standardom, s čimer zagotavljamo, da je vsak vidik naših operacij, od proizvodnje do partnerstev, skladen z našimi vrednotami. V sodelovanju z vrhunskimi partnerji ti dostavljamo inovativne in okolju prijazne rešitve za ustno nego.

Medical GMP

ISO 16128

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001